top of page

LIVE FRÅN ERIKSBERG

24/9 - 2021

Denna kväll sände vi från Eriksberg - Nordens största safaripark med sin unika miljö och helhetssyn kring upplevelser på djurens och naturens villkor.

Kvällens konstnär: MADDE RUMBERG, utbildad inom måleri, skulptur, grafik och illustration, målar live i studion. Tavlan auktioneras ut under programmet. Det är bara att lägga ett bud på tavlan i chatten under programmet.

ALBIN JERMUND bjuder på musik. Han har bl.a. legat etta på P4- toppen i 10 veckor och funnits med i flera av Verateaterns produktioner.

Vi tittar på trädgårddesignern KAJSA VILDÄNGENS senaste skapelse i form av en ny Örtagård på Eriksberg. Hon driver även webbshopen Rugs of sweden som säljer begagnade trasmattor. Vi möter LINDA ÅKESSON som berättar om Hi Unity – Blekingeföretaget som ska lansera framtidens gravstenar och vi träffar Målarmästare JONAS GUSTAFSSON som berättar om sin passion för restaurering och byggnadsvård och så hälsar vi på hos LASSE NILSSON på Möbelform och hos OLA OLSSON på Marinkompaniet. Dessutom har textildesignern, LOTTA NIEMI utlovat en väldigt annorlunda modevisning.

Dessutom blir det självklart matupplevelser: Eriksbergs kock ROBIN LINDQUIST lagar vilt, PIA QVARNSTRÖM från Bärta berättar om sin framgångssaga kring vegetariskt protein. JENNIES BAKERY, folkhälsovetaren som var med i hela Sverige bakar och flyttade tillbaka till Karlshamn bjuder på underbara dessertsmaker samt att vi ska kora Blekinges bästa äppelbakverk.

Se programmet på DiggEAT:s Facebook här:
https://www.facebook.com/events/584914019351855

bottom of page