top of page

LIVE FRÅN HÄLLEVIKSHAVSBAD

15/10 - 2021

Denna kväll sände vi live från Hälleviks Havsbad som är ett av få klassiska badhotell som är i drift idag. Det ägs av SJS och drivs av LENA EHRENBERG och ligger vackert beläget vid havet i Hällevik och erbjuder såväl boende som matupplevelser.

Kvällens artister är LUKAS WÄGBO och ANNA MELANDER som kom på fjärdeplats i riksfinalen i P4nästa.

GREGER BOJEBY målar en tavla live i studion som vi auktionerar ut. Greger målar abstrakt och han vill bjuda in betraktaren i sin känsla och öppna upp för fria tolkningar.

Vi fick besök av KATARINA BERGKVIST från Pusselstallet och HAMPUS SÖDERGREN från Hanö dyk och Ribcharter som tog oss med på en liten båttur. CHARLOTTA LINDRUP från butik Smaralda var med oss och gav oss lite smakprov från hennes välbesökta butik.

Vi besöker 24 årige yrkesfiskaren ANDRE NILSSON som satsar när andra lägger ner och så pratar vi Jazzfestival med OLA SÖDERDAHL.

ROLF NILSSON från Sölve Kulle Handelsträdgård fanns med oss och FREDRIK OLOFSSON från Sölvesborgs VELO tog med oss in i cykelvärlden som växer så det knakar. Dessutom fick vi några spar och aktietips av JOACHIM LARSSON.

Dessutom bjud HÄLLEVIKS HAVSBAD på mustig fisksoppa och nybakat bröd och KOPPARTRÄDETS HEMBAGERI & CAFE gjorde kvällens dessert.

Se programet på DiggEAT:s Facebook här: https://www.facebook.com/diggeat.se/videos/607594943950530

bottom of page