top of page

LIVE FRÅN SANDHAMN MARINE

17/9 - 2021

Denna kväll sände vi live från Sail Inn på Sandhamn Marine. Den lilla charmiga krogen med höga ambitioner som blivit sommarens snackis i östra Blekinge. Det kommer att bjudas på fisk och vegetariskt och vi ska träffa vinmakaren STAFFAN OTTOSSON från Stora Boråkra Vingård och ha vinprovning med honom och vinimportör BOSSE SVENSSON. Du kan vara med i provningen hemifrån genom att köpa hem vinerna från Systembolaget och inköpslista för vinerna hittar du i PDF:n längre ner.

Det blir också provning av lokalproducerad cider med SAMUEL DAHLÖR från Bredängs ciderbryggeri.

Kvällens artist är EMILIO WALTER som tidigt slog igenom med boogie woogie och som äntrat scenen tillsammans med Robert Wells både på Östersjöfestivalen och i Bingolotto.

Konstnär EVA LANGE som gärna jobbar med den 4:e dimensionen i sina utställningar, skulpterar live i studion och konstverket auktioneras ut under programmet. Det är bara att lägga bud i chatten under programmet.

Vi gästas av ANDERS OLSÄNG – sparriskungen som arrangerar safari när det är sparrissäsong, och ”Hönsmamman” ISABELLE KARLSTRÖM som både poddar och driver Smaklöken gårdsbutik.

Vi hälsar på hos ORRANÄS GÅRDSMEJERI och tittar även in hos MAXE AXELSSON, i Pama Studios, för att se vad som är på gång.

Vi får en spännande rundvandring på Hästhallen – Blekinges största samling av hällristningar med arkeolog LENA KÖNING och vi besöker Torhams udde där ANDERS LOELL ger oss en spännande inblick i fågellivet och så har KINA från Kinas kakor lovat att bjuda på Päronbiskvier.

Se programmet på DiggEAT:s Facebook här:
https://www.facebook.com/events/286863622960473

bottom of page