top of page

LIVE FRÅN SNÄRJESKOGEN

1/10 - 2021

Denna kväll sände vi live från Snärjeskogens grillkåta i Gränum. Snärjeskogens events unika anläggning med vedeldade badtunnor och grillkåta för 55 personer ligger vackert inbäddad i naturen.

Kvällens artister är PPM, Olofströmsgrabbarna som spelar akustisk Americana och som inte lämnar någon oberörd.

Kvällens konstnär är IDA KNAGG som är både musiker och konstnär. Under kvällen skapar hon ett verk som auktioneras under programmet. Det är bara att lägga ett bud i chatten under programmet.

Vi gästas av CAROLINA HÅKANSSON från Kyrkhultsblomman som pratar höstdekorationer och så pratar vi om solens kraft med MALIN ÅHAMN från Solect Power.
Författaren EMMA OLOFSSON som skrivit deckaren Vita Rosor som utspelar sig i Karlshamn är hos oss och pratar om och läser ur sin nya bok.
Vi besöker LARS GÖRAN IVARSSON som började bygga Timmerhus när stormen Gudrun tog skogen och vi besöker även textilkonstnär ANNIKA EKDAHL vars storskaliga verk ställts ut i Europa och Australien. Och vi gästas av PETRA ANDERSSON från Lädersömmeriet som gör väskor, skärp och skräddarsyr efter kundens önskemål. Dessutom bedriver hon försäljning av Avenboksplantor när det är säsong.

Och självklart bjudes det på god mat med lokala råvaror. Bl.a. blir det läcker glassdessert från ADAM på HOLJE GLASSFABRIK som berättar sin historia.

Se programmet på DiggEAT:s Facebook här:
https://www.facebook.com/events/681255536601190

bottom of page